Enter your keyword

Pasta z Cieciorki z Estragonem i Granatem Bardzo Syta Przekąska

Pasta z Cieciorki z Estragonem i Granatem Bardzo Syta Przekąska

Pasta z Cieciorki z Estragonem i Granatem Bardzo Syta Przekąska

http://milehiproperty.com/?ki0oss=After-hours-trading-stock-quotes-facebook&9ac=40 Cuda można ukręcić z cieciorki. Ostatnio moim ulubionym przysmakiem jest ona pod postacią pasty czyli hummusu. Miksuję ja od kilku dni i serwuję sobie taki lunch. Dziś piszę do Ciebie z klubu fitness i zgadnij co mam obok siebie? Właśnie moja rano zblendowaną cieciorkę. Może nie, aż tak pięknie prezentującą się jak na zdjęciu dla Ciebie, gdyż w szczelnym pojemniczku, ale dobroć ta sama. Wcinam ją z chlebkiem żytnim i jest bajka. Mam też wariacje pasty z suszonymi pomidorkami jak masz ochotę na coś pomidorowego. Tymczasem przepis dla Ciebie poniżej.

Un follow site online professionale, dal corso base per principianti al corso avanzato per completare la tua formazione come Trader. Clicca Qui!  

source url IMG_4257_Fotor-1

PRZEPIS

SKŁADNIKI

  • 1 puszka ciecierzycy
  • 1 ząbek czosnku
  • szczypta soli
  • 1/3 szklanki wody
  • 2 łyżki oliwy z oliwek (ekstra virgin)
  • kilka kropel soku z cytryny
  • 2 łyżki tahini czyli pasty z sezamu (opcjonalnie) z tahini smak jest taki troszkę orzechowy/sezamowy

broker francesi di opzioni binarie Dekoracja

  • drobno posiekany estragon
  • ziarno granatu
  • oliwa z oliwek lub olej z pestek winogron
  • orzech włoski (opcjonalnie)

PRZYGOTOWANIE

  1. Odlewam wodę z cieciorkowej puszki
  2. Cieciorkę wkładam do blendera wraz z pozostałymi składnikami oprócz tych do dekoracji. Blenduję, aż uzyskam gładziutką pastę
  3. Gotową pastę przekładam do miseczki i dekoruję. Najlepsza zabawa.
  4. Wcinam z albo z chrupkim chlebkiem albo kromką dobrej jakości żytniego chleba

follow link Smacznego!

Related Posts