Enter your keyword

Czekoladowy Krem Batatowy z Daktylami Bez Cukru

Czekoladowy Krem Batatowy z Daktylami Bez Cukru

Czekoladowy Krem Batatowy z Daktylami Bez Cukru

Kto nie lubi czekolady? Bombardowani jesteśmy wszelakimi rodzajami, kolorami, smakami i wszystko to nazywamy czekoladą.

opcje binarne najprostszy Dla mnie czekolada kupiona w sklepie to produkt zawierający przynajmniej 60% kakao. Wszystko poniżej 60% to żadna czekolada. O jakość, która przekłada się nie tylko na smak ale i na zdrowie warto dbać. Jeszcze lepszym pomysłem jest zrobienie sobie bezgrzesznie rozpustnych czekoladowych przekąsek. Takich z wykorzystaniem naturalnych, a nie przetworzonych składników. Szczególnie unikając zwykłego cukru. Właśnie z taką propozycją wychodzę Ci dziś na przeciw i zapraszam na deser. W końcu dziś dzień czekolady! Zapraszam: Czekoladowy Krem Batatowy z Daktylami Bez Cukru.

zestril 5 mg tab

http://makse.com/?kremel=dating-site-memes&a02=d8 IMG_5034_Fotor

PRZEPIS

  • follow link czas godzina (w tym pieczenie batatów do 40 minut)
  • follow site Se questo accade in una tendenza verso il basso, a un livello noto di resistenza, durante la luce di trading vacanze o altro momento non trudność łatwe
  • je contacte rencontre homme dieta bez cukru, glutenu, orzechów, nabiału

SKŁADNIKI

see  

  • 2 większe bataty
  • 1 łyżka miodu
  • 2 czubate łyżki dobrej jakości kakao
  • 2 daktyle
  • egzotyczny owoc (u mnie marakuja) świetnie też pasuje mango, granat
  • listek świeżej mięty

go  

PRZYGOTOWANIE

  1. Rozgrzewam piekarnik do 220°C
  2. Bataty myję oraz zawijam w folię aluminiową. Można także w papier do pieczenia. Lub w nic. Wszystkie opcje sprawdzone i są ok. Wkładam do piekarnika i piekę przez do 40 minut. Miękkość czy gotowość batata sprawdzam wbijając w jego środek widelec
  3. Po upieczeniu batatów czekam, aż ostygną. Następnie przekładam do blendera, dodaję pozostałe składniki i blenduję, aż uzyskam gładki krem
  4. W gotowy czekoladowo pachnący krem wkładam palucha i sprawdzam słodkość. Zazwyczaj jest słodziutki choć czasem nie omieszkam dodać troszkę więcej miodu
  5. Finalnie przekładam do pięknych salaterek i serwuję z egzotycznym owocem. Tym razem z marakują i listkiem mięty

http://www.idfopoitiers.fr/maskoer/895 Smacznego!

Hej! Wkładam całe serce w to co robię, a  dzieleniem się pomnażamy dobro, więc uradujesz moje serducho, jak podzielisz się tym wpisem z kimś, kogo znasz, kto by na tym skorzystał! Moim celem jest zawsze pomoc tak wielu osobom, jak tylko mogę, zachęcając do bardziej świadomego jak i pysznego jedzenia i życia! Ale nie mogę tego zrobić bez Ciebie. Dziękuję Ci! Jesteś wielka!

 Ściskam

Daria x

site rencontre 50 ans gratuit  

Related Posts