Enter your keyword

Karmelowo Migdałowo Waniliowe Pyszne Lody Wegańskie i Bez Cukru

Karmelowo Migdałowo Waniliowe Pyszne Lody Wegańskie i Bez Cukru

Karmelowo Migdałowo Waniliowe Pyszne Lody Wegańskie i Bez Cukru

Karmelowo Migdałowo Waniliowe Pyszne Lody Wegańskie i Bez Cukru. Powracam w Wasze łaski i mam cichą nadzieję, że tym przepisem uda mi się w nie wkraść.

conocer gente anonimamente Kto nie lubi lodów? Nikt! Prawda? Mamy lato, więc jemy zdecydowanie więcej lodów, dlatego dla zdrowia podsuwam tę bezgrzesznie rozpustną wersję. Wersję, która pieści wyśmienicie zdrowie i ciało, a kubki smakowe odlatują z rokoszy. Kto chce? 

 

buy advair diskus cheap wohnmobil bekanntschaften

amitriptyline hcl 10mg teva  

diclofenaco 50mg bula agener http://calonline.com/?q=viagra-viagra-online-pharmacy PRZEPIS

 

http://penizeamy.cz/friopre/1861 SKŁADNIKI

masa waniliowa:

  • 1 puszka mleczka kokosowego (gęstego)
  • 2 szklanki mleka migdałowego
  • 3/4 szklanki ksylitolowego pudru (zmielony ksylitol) oczywiście można zastąpić zwykłym cukrem 
  • 1 i 1/2 laski wanilii
  • 3 łyżki rozpuszczonego oleju kokosowego

karmelowo/migdałowa:: 

  • 15 daktyli medjool lub inne uprzednio namoczone w gorącej wodzie
  • 2 łyżki masła migdałowego lub 15 podprażonych migdałów
  • 2 łyżki syropu klonowego (możesz użyć miodu)

 

http://thenovello.com/alfondie/elkos/2605 PRZYGOTOWANIE

masa waniliowa:

  1. Zaczynam od zrobienia pudru ksylitolowego. Wsypuję ksylitol do blendera i blenduję przez chwilkę, dodaję kokosowe i migdałowe mleko, olej oraz wanilię. Wszystko blenduję aż uzyskam jednolitą masę, którą przekładam do pojemnika i kolejno do zamrażarki

karmelowo/migdałowa:

  1. Z daktyli usuwam pestki, jeśli nie masz możliwości zakupu daktyli medjool, a tylko ich sucha wersję, to zalej je ciepłą woda by zmiękły. Kolejno przełóż do blendera 
  2. Do blendera także dodaję syrop klonowy oraz masło migdałowe i wszystko blenduję
  3. Gotowy karmel dodaję do przygotowanej masy chłodzącej się w zamrażarce. Wszystko dokładnie mieszam. Pojemnik ponownie wkładam do zamrażarki do 3 godzin. Mieszam wszystko co godzinę.
  4. Lody wyciągam z zamrażarki i czekam kwadrans, aby odtajały przed podaniem. Innym dobrym sposobem jest ponownie ich zblendowanie (mam na myśli takie zamrożone).

 

Hej! Wkładam całe serce w to co robię, a  dzieleniem się pomnażamy dobro, więc uradujesz moje serducho, jak podzielisz się tym wpisem z kimś, kogo znasz, kto
by na tym skorzystał! Moim celem jest zawsze pomoc tak wielu osobom, jak tylko mogę, zachęcając do bardziej świadomego jak i pysznego jedzenia i życia! Ale nie mogę tego zrobić bez Ciebie. Dziękuję Ci! Jesteś wielka!

der binäre optionen guide Ściskam

http://sumarplant.ro/franciye/3711 Daria x

Related Posts