Enter your keyword

Pizza na Spodzie z Komosy Ryżowej – Wegańska i Bez Glutenu

Pizza na Spodzie z Komosy Ryżowej – Wegańska i Bez Glutenu

Pizza na Spodzie z Komosy Ryżowej – Wegańska i Bez Glutenu

Pizza na Spodzie z Komosy Ryżowej – Wegańska i Bez Glutenu. Kto nie lubi pizzy? Chcę go poznać. Pizza uważana fast food’em często unikana ze względu na kaloryczność. Ja się z tym nie chcę zgodzić i wychodzę na przeciw z alternatywą.

valuta ungern forex Słyszałaś o komosie ryżowej (quinoa)? i o jej niesamowicie zbawiennych właściwościach odżywczych? Jak nie to czas na oświecenie, bo to właśnie od dziś z komosy będziesz przygotowywała swoją pizzę. Smakuje nieziemsko! Poważnie to moje odkrycie miesiąca. Jutro robię następną. Takich przyjemności nigdy sobie nie odmawiaj nawet o północy. Same witaminy. Oto moja Pizza na Spodzie z Komosy Ryżowej – Wegańska i Bez Glutenu.

PRZEPIS

SKŁADNIKI

last comic standing 2018 online dating viagra generika erfahrungen forum spód

  • 1 szklanka komosy ryżowej namoczona na 8 godzin
  • 1 łyżeczka octu jabłkowego
  • 1 łyżeczka estragonu i oregano
  • 1/2 łyżeczka soli

sito italiano opzioni binarie http://highschool.isq.edu.mx/cr45/6967/assets/js/8925 farsz

  • 5 cienkich plasterków kabaczka
  • 1 mała czerwona cebula
  • kilka szparagowych główek
  • 1/4 pomidora
  • 1 mała żółta papryczka
  • rukola
  • 1 łyżka koncentratu pomidorowego
  • oliwa z oliwek extra virgin

PRZYGOTOWANIE

  1. Namoczona uprzednio komosę odcedzam. Następnie blenduję wraz z pozostałymi składnikami spod do momentu, aż uzyskam gładziutką masę
  2. Rozgrzewam piekarnik do 180°C
  3. Szykuję dużą tortownicę bądź blaszkę, smaruję oliwą. Przygotowaną masę z komosy równomiernie rozkładam na blaszce. Wkładam do piekarnika i piekę przez około 20 minut, aż się delikatnie zarumieni
  4. W czasie, gdy spód się piecze szykuję warzywka
  5. Jak spód sie upiecze, smaruję koncentratem i układam na nim warzywka. Zapiekam przez kolejne 10 minut, aż warzywka się podpieką
  6. Serwuję z rukola i sosem  (jogurt sojowy, starty czosnek i świeży ogórek. Plus szczypta soli i kilka kropel oliwy)

rencontre forum telephone Totalnie bezgrzesznego smacznego!

Hej! Wkładam całe serce w to co robię, a  dzieleniem się pomnażamy dobro, więc uradujesz moje serducho, jak podzielisz się tym wpisem z kimś, kogo znasz, kto by na tym skorzystał! Moim celem jest zawsze pomoc tak wielu osobom, jak tylko mogę, zachęcając do bardziej świadomego jak i pysznego jedzenia i życia! Ale nie mogę tego zrobić bez Ciebie. Dziękuję Ci! Jesteś wielka!

 Ściskam

Daria x

Related Posts