Enter your keyword

Mango z Kokosową Bitą Śmietanką i Granatem – Gęsty Smoothie

Mango z Kokosową Bitą Śmietanką i Granatem – Gęsty Smoothie

Mango z Kokosową Bitą Śmietanką i Granatem – Gęsty Smoothie

ikili opsiyon canlı Owoce Owoce Owoce! Naturalne, letnie, orzeźwiające koktajle. Pełne dobroci. Dziś panuje mango, egzotyczny, soczysty owoc o słodkim smaku. Świetnie komponuje się ze śmietanką kokosową i ziarnami granatu.

PRZEPIS 


binary options brokers minimum trade
SKŁADNIKI

  • 1 dojrzałe mango (im bardziej dojrzałe tym bardziej słodkie)
  • 1 łyżka ubitej śmietanki kokosowej
  • kilka ziaren granatu
  • 1 łyżka cukru brzozowego (ksylitolu); alternatywnie miodu naturalnego

PRZYGOTOWANIE

http://orpheum-nuernberg.de/?bioede=bin%C3%A4re-optionen-bester-broker&f6f=64 1. Cieniutko obieram mango, wrzucam do blendera i blenduję, aż do momentu uzyskania gładziutkiej konsystencji

http://bowlnorthway.com/?jisdjd=trading-online-demo&38f=20 2. Jak robimy kokosową bitą śmietanę? Kupujemy puszkę mleka kokosowego – istotne jest aby w puszce był zgromadzony tzw gęsty tłuszcz (śmietanka), gdyż to właśnie on jest potrzebny do ubicia. Kupując puszkę warto nią potrząść – im mniej wody tym więcej śmietanki. Otwieramy puszkę, odlewamy wodę, dodajemy miód lub cukier brzozowy i ubijamy mikserem.

3. Zblendowane mango wlewamy do kielicha i stroimy ubitą śmietanką i ziarenkami granatu
Smacznego!
http://bti-defence.com/language/en/utas-equipment/style.css “Dziel się dobrocią i udostępnij, co dobrego dajemy do nas samych wraca”

Related Posts