Enter your keyword

Pizza na Spodzie z Komosy Ryżowej z Jarmużem i Kasztanami

Pizza na Spodzie z Komosy Ryżowej z Jarmużem i Kasztanami

Pizza na Spodzie z Komosy Ryżowej z Jarmużem i Kasztanami

Znowu pizza? no właśnie ale jaka pizza. Tak śmiało można jeść na śniadanie, obiad i kolację. Spód pizzy proponuję z komosy ryżowej, bajka, gdyż spodu pizzy z taką ilością zdrowego białka nigdzie indziej nie miałam przyjemności próbować.

http://ferienportugal.net/?depofur=frau-sucht-mann-deutschland&5ef=cf Jakie dodatki? Dziś zupełnie z innej bajki, gdyż jest to jarmuż, granat i kasztany. Pizza pozytywnie zaskakująca, smak pieścił kubki smakowe moich gości, aż sama byłam zaskoczona jak bardzo. Polecam, gdyż to świetna propozycja na lekkostrawny obiad czy wieczorną przekąskę.

How To Get Viagra Prescription in Ann Arbor Michigan IMG_4347_Fotor-1

PRZEPIS

  • czas: 40 minut
  • trudność: łatwe
  • dieta: roślinna/wegańska bez mąki/glutenu, drożdzy, cukru, nabiału

SKŁADNIKI

the hookup news enter spód

  • 1 szklanka komosy ryżowej namoczona uprzednio na 8 godzin
  • 1 łyżeczka octu jabłkowego
  • 1 łyżka estragonu i oregano
  • 1/2 łyżeczki soli

http://mustangcipowebaruhaz.hu/?sisd=quali-sono-i-momenti-migliori-per-investire-nelle-opzioni-binarie&a0a=6f bdswiss trading farsz

  • 1 łyżka koncentratu pomidorowego
  • 2 garście jarmużu
  • 1 łyżka oleju kokosowego
  • 2 łyżki ziaren granatu
  • 4 kasztany (opcjonalnie – nie łatwo je kupić)
  • parmezan lub inny ser lub płatki drożdżowe (opcjonalnie)

PRZYGOTOWANIE

  1. Namoczoną uprzednio komosę odcedzam. Następnie blenduję wraz z pozostałymi składnikami „na spód” do momentu, aż uzyskam gładziutką masę
  2. Rozgrzewam piekarnik do 180°C
  3. Szykuję dużą tortownicę bądź blaszkę, smaruję oliwą. Przygotowaną masę z komosy równomiernie rozkładam na blaszce. Można zrobić albo kształt tradycyjnej pizzy, lub kształt serca. Wkładam do piekarnika i piekę przez około 20 minut, aż się delikatnie zarumieni
  4. W czasie, gdy spód się piecze szykuję warzywka. Pocę jarmuż na rozgrzanej patelni z 1/2 łyżeczki oleju kokosowego. Następnie przekładam jarmuż do robota kuchennego i blenduję na drobne kawałki
  5. Jak spód sie upiecze, smaruję koncentratem i układam na nim przygotowany jarmuż i kasztany. (Tu też możesz posypać parmezanem lub innym serem) Zapiekam przez kolejne 10 minut, aż warzywka się podpieką.
  6. Na koniec posypuję ziarenkami granatu i polewam oliwa z oliwek

http://foodintravel.it/zenzero-dieci-benefici?author=review wardah renew you treatment essence Smacznego.

Hej! Wkładam całe serce w to co robię, a  dzieleniem się pomnażamy dobro, więc uradujesz moje serducho, jak podzielisz się tym wpisem z kimś, kogo znasz, kto by na tym skorzystał! Moim celem jest zawsze pomoc tak wielu osobom, jak tylko mogę, zachęcając do bardziej świadomego jak i pysznego jedzenia i życia! Ale nie mogę tego zrobić bez Ciebie. Dziękuję Ci! Jesteś wielka!

 Ściskam

Daria x

Related Posts