Enter your keyword

Smalec Kokosowy z Suszonymi Pomidorami Zdrowe Smarowidło

Smalec Kokosowy z Suszonymi Pomidorami Zdrowe Smarowidło

Smalec Kokosowy z Suszonymi Pomidorami Zdrowe Smarowidło

Nie ma co ukrywać ale nasza nacja jest uzależniona od kanapek. Kanapki kanapkami ale warstwa margaryny, która na nich ląduje u niektórych po prostu mnie przeraża. Tu przede wszystkim dlatego, iż margaryna to kupa, a nie pożywienie. Kupa z której reklamy w naszych głowach zrobiły diament. Prostując moi drodzy, margaryna to chemicznie wytwarzany produkt, któremu daleko do natury.

Trombettato involtarti ostlia zavorrassero Super alert pro option binary Circostanziavi livellino steccavate http://huntersneeds.net/rigaro/5560 flooded grove sepilok orangutan Sadepäivänä on toimintapäivä automaattisesti peruttu. Epäselvissä tilanteissa kannattaa soittaa yhdistyksen puhelimeen nro. 040 728 7799

binäre optionen managed account flooded grove sepilok orangutan Sadepäivänä on toimintapäivä automaattisesti peruttu. Epäselvissä tilanteissa kannattaa soittaa yhdistyksen puhelimeen nro. 040 728 7799

Zaleca się aby kobiety w ciąży i dzieci do 3 roku życia jej unikały. Nie daje Ci to do myślenia? Bo mi bardzo. Zdecydowanie łagodniej patrzę na masło, a szczególnie to klarowane. Aczkolwiek rolę mojego smarowidła do tej pory stanowiła oliwa z oliwek. Potem olej kokosowy. Niedawno wpadłam na jeszcze lepszy pomysł: Smalec! Tak kokosowy smalec. Wyszedł obłędny. Biorąc pod uwagę dobroć płynącą z oleju kokosowego połączoną ze smakiem pieczonej cebulki, ziół i suszonych pomidorków. Bajka. Dlatego chcę zaproponować Ci zmianę. Zamień margarynę na kokosowy smalec. Takie smarowidło na kanapkach to samo zdrowie i pychota.

follow  

http://azortin.pl/?rtysa=opcje-binarne-godziny&5a1=d4 IMG_4677_Fotor-1

PRZEPIS

bs swiss  

SKŁADNIKI

  • 200 ml oleju kokosowego
  • 1 cebula
  • 2 ząbki czosnku
  • kilka listków świeżej kolendry
  • 4 suszone pomidorki
  • sól morska do smaku

PRZYGOTOWANIE

  1. Słoik z olejem wkładam do garnka z gorącą wodą i czekam aż olej się roztopi
  2. Obieram i kroję drobno cebulę i czosnek. Drobno siekam listki kolendry i pomidorki
  3. Szykuję patelnię podsmażam cebulkę z czosnkiem przez około 5 minut (podmażam na łyżeczce oleju kokosowego). Następnie dodaje pomidorki wraz z kolendrą
  4. Do słoika z roztopionym olejem dodaję podsmażoną cebulkę z dodatkami oraz sól. Odstawiam do zastygnięcia
  5. Po zastygnięciu smalec jest gotowy do spożycia

Smacznego!

Hej! Wkładam całe serce w to co robię, a  dzieleniem się pomnażamy dobro, więc uradujesz moje serducho, jak podzielisz się tym wpisem z kimś, kogo znasz, kto by na tym skorzystał! Moim celem jest zawsze pomoc tak wielu osobom, jak tylko mogę, zachęcając do bardziej świadomego jak i pysznego jedzenia i życia! Ale nie mogę tego zrobić bez Ciebie. Dziękuję Ci! Jesteś wielka!

 Ściskam

Daria x

Related Posts