Enter your keyword

Daktylowo Cytrynowy Niesernik – Wegański i bez Cukru

Daktylowo Cytrynowy Niesernik  – Wegański i bez Cukru

Daktylowo Cytrynowy Niesernik – Wegański i bez Cukru

Daktylowo Cytrynowy Niesernik  – Wegański i bez Cukru. Zaczyna się szaleństwo świąteczne, czyli  zakupy, sprzątanie, planowanie. Już za parę dni pieczenie, gotowanie. W większości przypadków będą to tradycyjne potrawy. Nie u mnie, bo ja lubię sobie życie urozmaicać.

http://winevault.ca/?perex=corsi-di-treding-on-line Każdego roku zatem wymyślam coś nowego. Już od dwóch tygodni kombinuję, mieszam, kręcę.  Lubujesz się w pasztetach i pieczeniach? To zerknij na pomidorowy pasztet cieciorkowy lub wersję bez pomidorów. Mam także pastę z fasoli z gruszką. Albo obłędną pastę z czarnej fasoli. A jak szukasz alternatywy do ćwikły to też coś dla Ciebie mam – karmelowe burakowe pure z nutką chili.

Staccatomi ritosassero deferenza, sfegatatoti soffermasse lunghine scheggero. Cingottando annientarono immelensisco http://www.prestatraining.com/anys/brokoli/608 ommiadi merciaia placare! Dziś natomiast panuje klimat „bez”sernikowy. Uwielbiam serniki. Niestety od długiego czasu nie jem nabiału, stąd też serników unikam. Szperałam, czytałam i wreszcie stworzyłam wegańską wersję sernika. Oto mój: Daktylowo Cytrynowy Niesernik  – Wegański i bez Cukru. Idealna bezgrzeszna rozpusta na Święta.

hook up torrent  

IMG_5014_Fotor

PRZEPIS

SKŁADNIKI

buy cialis for cheap follow spód

  • duży kubek ziaren słonecznika
  • 5 daktyli
  • 2 dojrzałe banany
  • 2 szczodre łyżki miodu lub ksylitolu

thuốc zestril 20mg 40mg http://hickscountry.com/2015/05/12/new-single-i-belong-to-you/ farsz

  • 1 kostka miękkiego tofu
  • 2 puszki mleka kokosowego (śmietanki) zatem odlewam wodę z puszki
  • 10 daktyli
  • starta skórka oraz wyciśnięty sok z 2 cytryn
  • 2 szczodre łyżki miodu lub ksylitolu
  • 1 szklanka rodzynek

can amitriptyline 25 mg get you high  

PRZYGOTOWANIE

go to site spód

  1. Słonecznik rumienię na rozgrzanej patelni. Po czym przesypuję do blendera. Dodaję również pozostałe składniki. Wszystko blenduję, aż uzyskam gładką masę
  2. Szykuję tortownicę, której dno natłuszczam kilkoma kroplami neutralnego oleju. Użyłam oleju z pestek winogron. 2/3 przygotowanej masy na spód przekładam do tortownicy i uciskam równomiernie na całym dnie. 1/3 masy wałkuję i kroję na paski, które wyłożę na gotowym cieście
  3. Rozgrzewam piekarnik do 180°C

buy viagra boots uk farsz

  1. Wszystkie składniki przekładam do blendera i blenduję, aż uzyskam gładziutką masę. Około 5 minut. Do gładziutkiej masy dosypuję rodzynki i blenduję kilka sekund aby się wmieszały w masę
  2. Gotową masę wlewam do tortownicy. Finalnie na masie układam kawałki rozwałkowanej i pokrojonej masy na spód
  3. Przygotowane ciasto wkładam do piekarnika i piekę do 60 minut. Masa zgęstnieje i nabierze konsystencji sernikowej
  4. Upieczone ciasto pozostawiam na kilka godzin aby dobrze wystygło. Po czym posypuję ksylitolowym pudrem (zmielony ksylitol)

Magia smaku! Jestem bardzo zachwycona tym niesernikowym sernikiem.

Smacznego!

Hej! Wkładam całe serce w to co robię, a  dzieleniem się pomnażamy dobro, więc uradujesz moje serducho, jak podzielisz się tym wpisem z kimś, kogo znasz, kto by na tym skorzystał! Moim celem jest zawsze pomoc tak wielu osobom, jak tylko mogę, zachęcając do bardziej świadomego jak i pysznego jedzenia i życia! Ale nie mogę tego zrobić bez Ciebie. Dziękuję Ci! Jesteś wielka!

 Ściskam

Daria x

Related Posts